O le maketi o fagu pusa tioata e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 88 piliona i le 2032

1

E tusa ai ma se lipoti na tuʻuina mai e le Global Market Insights Inc., o le maketi o fagu tioata e faʻamoemoeina e US $ 55 piliona i le 2022, ma o le a oʻo atu i le US $ 88 piliona i le 2032, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe o le 4.5% mai le 2023 i le 2023. 2032. O le fa'atuputeleina o mea'ai afifi o le a fa'alauiloa ai le atina'eina o le gaosiga o fagu pusa tioata.

Ole alamanuia o mea'ai ma meainu ose fa'atauga tele lea o fagu fa'apipi'i tioata, ona o le fa'amama vai, sterility ma le malosi o le tioata e avea ai ma fofo fa'apipi'i lelei mo mea e pala.E le gata i lea, o le alualu i luma faatekinolosi i le fale gaosi meaʻai ma meainu ua faʻatupulaia.

O le mafuaʻaga autu mo le faʻatupulaia o le maketi fagu pusa tioata: o le faʻateleina o le taumafa pia i atunuʻu faʻatupuina o le a faʻateleina ai le manaʻoga mo fagu tioata.O loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga mo fagu faʻapipiʻi tioata i le falemaʻi vailaʻau.O le faʻatupulaia o le taumafaina o meaʻai afifi o le a fiafia i le tuputupu aʻe o le maketi fagu pusa tioata.

O le faatupulaia vave o le taumafaina e unaia ai le atinae o le maketi pia.I luga o le faʻavae o le vaega faʻaoga, o le pusa tioata fagu fale gaosi oloa ua vaevaeina i meainu 'ava malosi, pia, meaʻai & meainu, vailaʻau, ma isi.Ole tele ole maketi pia e fa'amoemoe e sili atu ile USD 24.5 piliona ile 2032 ona ole fa'ateleina ole taumafaina o meainu 'ava malosi.O le pia i le taimi nei o le meainu sili ona inu i le lalolagi, e tusa ai ma le WHO.O le tele o fagu pia e fai i tioata lime soda ma o le maualuga o le taumafaina ua mafua ai le mana'omia tele mo lenei mea.

O le tuputupu aʻe i le itulagi o Asia ma le Pasefika o loʻo faʻatupuina e le siʻitia o le faitau aofaʻi o tagata matutua: O le maketi fagu tioata i le itulagi o Asia ma le Pasefika e tatau ona tupu i le CAGR e sili atu i le 5% i le va o le 2023 ma le 2032, ona o le faʻaauau pea o le tuputupu aʻe. o le faitau aofa'i fa'aitulagi ma le suiga faifaipea i le fa'asologa o tagata, lea o le a a'afia ai fo'i ma le taumafaina o meainu 'ava malosi.O le si'itia o le numera o fa'ama'i tuga ma fa'ama'i fa'ama'i fa'atupuina ona o le fa'atupuina o le faitau aofa'i o tagata i totonu o le itulagi o le a iai se a'afiaga lelei i le falema'i.


Taimi meli: Me-08-2023