E fa'afefea ona fai lau lava lipstick?

Auala e fai ailipstick:
1. Tioti le beeswax i totonu o se koneteina mama, se ipu tioata po'o se ulo uamea.Faʻavevela i luga o le vai, faʻaosooso seia liusua atoatoa.
1
2. Pe a pa'ū le vevela o le vaifofo beeswax i le 60 tikeri, ae o loʻo i ai pea i se tulaga vai, faʻaopoopo mea uma sei vagana ai le vaitamini E, faʻamafanafana lemu, ma faʻafefe seia oʻo ina tuʻufaʻatasia atoatoa.A uma ona tuʻufaʻatasia mea uma, tuʻu i totonu VE, toe faʻafefe, ma ua saunia mea faʻapipiʻi.Ia mautinoa e teu i se tulaga sua.
2
3. O lelipstick paipaua saunia muamua, ma e sili ona lelei le faʻapipiʻiina o paipa laiti taʻitasi.Liligi le vai i totonu o le tino paipa i ni vaega se 2.O le taimi muamua e lua vaetolu ua tumu, ma a maeʻa ona faʻamalosi le paʻu sasaa, sasaa le taimi lona lua seʻia oʻo ina faʻafefe i le gutu o le faagaau.O le mafuaʻaga e sasaa ai i le lua taimi, afai e faʻatumu i le taimi e tasi, o le ai ai se mea gaogao, ma o le a le mafai ona viliina le paʻu.
4. A maeʻa uma le faʻatumu, tuʻu e malulu faʻalenatura, o le paʻu malulu o le a faʻamalosi, ma mulimuli ane ufiufi i sepulou.
H01dccda5ecd14ec38d3ee290fd50bd4fq


Taimi meli: Sep-27-2022